Om meg

Tittei!

Jeg er en kreativ jente som har både svennebrev i Kjole- og Draktsøm og Bachelorgrad i Yrkesfaglærer i Design og Håndverk. På denne lykkelige bloggen kommer jeg til å legge ut bilder av egendesignet klær og bruksting som også vil bli til salgs etterhvert her i min lykkelige blogg og senere på epla.no.

Min lidenskap i livet er å designe og sy, male bilder og ellers prøve ut nye teknikker innen disse kategoriene. Under lærerstudiene ble jeg veldig opptatt av at man skal få lov til å dyrke sine egne interesser (interessedifferensiering), utfolde seg, prøve og feile. For det er da etter min mening at man lærer og oppnår personlig vekst og mestring.
Det er da man er LYKKELIG! Når du tar det valget å gjør det som du blir lykkelig av i hverdagen, det som gjør at tiden flyr uten at du legger merke til det fordi du koser deg sånn, det er da du har funnet ut hva det er meningen du skal gjøre her i livet.

Med det ønsker jeg å vise hva som gir meg en lykkefølelse - Min Lykke - i denne forunderlige verden vi lever i, og dele dette med deg via min lykkelige blogg med bilder, fortellinger, tanker og refleksjoner i hverdagen.

Jeg tar også på meg oppdrag innen søm når jeg har tid til det mellom mine lykke-prosjekter.
Så ta gjerne kontakt på epost:

nina@onlyone.no


Min Lykke - Lykkelig Design
Nina Holm