23. september 2010

Dagens Lykke-øyeblikk!

Sitter og hører på musikk fra en av spillelistene på Iphonen og 80-tallshiten "Walking on Sunshine" fyller stua. For en herlig og positiv sang som du blir i så godt humør av!!! Lyst å bare hoppe og danse villt rundt :)
Er det noe jeg har lært det siste året er det å nyte nuet, og ikke vente med å nyte det som gjør deg lykkelig. Lykken er å finne ut hva som gjør deg lykkelig og gjøre det hver dag, alt i en respektiv forstand selvfølgelig. Etterhvert finner man masse som gjør en lykkelig, så har du flere ting du kan gjøre hver dag.

Mine lykke-øyeblikk foreløpig idag:
- Kysse min samboer ømt hadet før han dro på jobb (Noe som er mine store daglige lykke-øyeblikk, bli kysset)
- Ha på meg min egendesignet "Lykke" kjole (som jeg skal legge ut bilde av senere)
- Høre på deilig positiv musikk som gjør meg glad og får meg til å danse sittende i stolen her jeg skriver :) Du vet hva jeg mener, for du gjør det selv av og til
- Drikke en latte med soyasjokomelk, det er faktisk veldig godt!

Og flere lykke-øyeblikk vil det bli utover dagen!
Jeg gleder meg allerede til jeg skal sette meg å sy om noen små strakser.
Lykken er å finne glede i de små tingene i hverdagen, for det er der man må begynne å velge at "Jeg ønsker å være lykkelig!" For det er faktisk et valg et hvert menneske på jorden har, det er kun deg selv det kommer ann på hvordan du har lyst å leve livet ditt. I lyset eller mørket, i lykke og glede eller i surmuling og negativ instilling til livet. Jeg har selvfølgelig valgt å leve i lykke og tør nå drømme store drømmer, og sette høye mål det vokser hår på, for det jeg ønsker å oppnå her i livet. For igjen det er kun deg selv det kommer ann på! DU kan forme din egen sjebne med dine ønsker, mål og tanker, og hvorfor ikke starte idag!

"Det er deg selv det kommer ann på"
Frank Beck                          

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar